Partybus huren
Nissewaard

Willen jullie een partybus huren in Nissewaard, Spijkenisse, Bernisse, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Pernis, Rozenburg of Poortugaal?

Partybus huren in nissewaard, Spijkenisse, Bernisse, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Pernis, Rozenburg of Poortugaal

Ontdek Voorne Putten met de partybus! Eén eiland. Of twee eilanden? Voorne en Putten, gescheiden door de historische scheepvaartroute, de Bernisse. Het eiland is een overgangszone tussen stad, zee en land. Het verbindt het stedelijk gebied van Rotterdam met het landelijke Zeeland. Het is een grens tussen toen en nu, traditie en toekomst met een natuurlijke grens van water. Stap over de grens naar een prachtig gebied van water, natuur, historie en havens waar je je kunt inspannen en ontspannen, opladen en ontladen. De moeite waard om te gaan kijken. Begin de dag gezellig om samen te reizen in een partybus. Onder het genot van een kopje koffie kunnen jullie al uitstippelen hoe jullie deze dag gaan indelen. Vervolgens ga je naar Nissewaard. Feesten, braderies, festivals, muziek, gezelligheid… ieder weekend is er wel iets te doen in Nissewaard. Iedereen is welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus, houd je van gezelligheid en een feestje bouwen? Dan zit je gebakken in Nissewaard.

Theaters in Spijkenisse en Vlaardingen

Wil je het theater bezoeken voor een mooie voorstelling? In Spijkenisse vindt je Theater de Stoep. Of ga naar Vlaardingen. De Stadsgehoorzaal Vlaardingen is een prachtig theater in het centrum van Vlaardingen met een rijke historie. Haar indrukwekkende zalen is de ideale locatie om te genieten van muziek, cabaret of kindershows. Maak er een gezellige dagje van. Ga een partybus huren en reis relaxed naar jullie theater. Lekker een hapje eten van te voren en dan kan de voorstelling beginnen. Of geheel iets anders in Bernisse. Bootverhuur Bernisse. Heb je altijd al eens vanaf het water het prachtige natuurgebied de “Bernisse” willen verkennen? Deze beschikken over 2 verhuurlocaties : 1. Vakantiepark Zuytland Buiten 2. Pannekoekenbakker Zuidland. Je vindt er  verschillende vaartuigen. Luxe Elektrische Sloepen, Waterfietsen, Kajaks, Viskajaks, SUP Boards en Roeiboten. Gegarandeerd een heerlijke dag op het water.

Een juweeltje in Schiedam

Jenever Museum Schiedam. Een heerlijk gemoedelijk proeflokaal waar allerlei soorten jenever, bieren en andere gedestilleerde dranken zijn te proeven. De eigenaren nemen je mee in hun passie voor Jenever en gastvrijheid. Dit is echt zo’n juweeltje wat je tegen komt als je gaat dwalen in de stad. Top locatie voor een gezellig avond met vrienden. Boek een overnachting in Hotel Maassluis om er vervolgens de volgende dag op uit te trekken naar Museum Rockart in Pernis. Doorloop in Museum RockArt de popmuziekgeschiedenis van Nederland. Een trip down memory lane, vanaf de jaren vijftig tot nu. De grootste hits en artiesten komen in beeld, geluid en unieke items voorbij. Shocking Blue, Golden Earring, de Top 40 van tientallen jaren terug. In Museum RockArt komen de hits en hitlijsten van vroeger opnieuw tot leven. Luister naar gouwe ouwe, bewonder cd’s en lp’s en wandel tussen popmemorabilia.

Ga los in Rozenburg

Even zin om helemaal te genieten meiden? Club Leen in Rozenburg organiseert een Lady’s Night. Gooi je haren los en beleef een hele avond lang gezelligheid. Met live dj, muziek, hapjes en drankjes. Ondertussen kunnen de mannen e-scooters huren in Poortugal. Op de e-scooter kan je in je eigen tempo de omgeving ontdekken en de plekken aandoen die jullie zelf graag willen zien en bezoeken. Huur met de meiden samen een partybus en laat je brengen van Rozenburg naar Poortugal en ook weer ophalen. Sluit de dag samen af om lekker te gaan eten bij La Caleta in Rozenburg.