Partybus huren
Rotterdam

Willen jullie een partybus huren in Rotterdam?

Partybus huren in Rotterdam

Ga je lekker op vakantie en vlieg je vanuit Rotterdam? Vanaf The Hague Airport vlieg je overal naar toe. Begin je vakantie goed en reis ontspannen naar The Hague Airport met een partybus. Gezellig samen al in de bus plannen wat jullie vakantieplannen worden. Je bent ook altijd ruimschoots op tijd op het vliegveld en dan heb je nog volop tijd voor een hapje of drankje. In de vrij toegankelijke centrale hal van Rotterdam The Hague Airport vindt je diverse voorzieningen. Van de informatiebalie en een espressobar tot een restaurant met panoramaterras. Prettig voor zowel vertrekkende als aankomende reizigers, maar ook voor andere bezoekers van de luchthaven. Deze voorzieningen bevinden zich voor de veiligheidscontrole. Ervaren bus chauffeurs brengen jullie naar het vliegveld en kunnen jullie daar ook weer ophalen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hand in Hand naar Feijenoord

Op naar de wedstrijd van Feijenoord. Eens gaan kijken hoe Justin Bijlow de wedstrijd gaat keepen en of je een handtekening kunt bemachtigen. De thuisbasis is Stadion Feijenoord dat in de volksmond De Kuip wordt genoemd. De traditionele uitrusting van Feyenoord bestaat uit een rood-wit shirt met een zwarte broek. De voetbalploeg is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Het clublied van Feyenoord is sinds 1961 het Hand in Hand. Dit lied kunnen jullie in een gehuurde partybus al samen gaan zingen. Koop tickets voor de wedstrijd en kijk of jullie Coentje de mascotte ook te zien krijgen op het veld. Of voor de Sparta fans laat je dan in de partybus afzetten bij het Sparta Stadion. Het lied van Sparta, de Sparta Marsch. klinkt als Rood-wit is onze glorie Rood-wit zit ons in ’t bloed.

Op naar Ahoy Rotterdam

Gezellig en comfortabel met je vriendengroep naar een festival? Boek partybussen en laat het plezier al in de bus beginnen. Voordeel is dat je met al je vrienden gezellig in één bus zit. Niet afhankelijk van het openbaar vervoer en jij mag de muziek in de bus bepalen. Samen naar Ahoy Rotterdam. Ahoy Rotterdam is een evenementen locatie waar verschillende grote evenementen worden gehouden. De evenementen die hier plaatsvinden zijn altijd indoor. Er vinden dus verschillende festivals en concerten plaats in Ahoy. Denk aan verschillende festivals met 1 of 2 soorten genres. Omdat er meerdere evenementen plaatsvinden, is er voor iedereen wel een festival met zijn genre te vinden. Onder andere Pussy Lounge XXL en I Love Urban Festival vinden hier plaats. Boek vroegtijdig tickets en stap de bus in met muziek, laserstralen, hapjes en drankjes.

nis.

Het spektakel Amstel Live

De grootste Amstelkroeg van het land. De Vrienden van Amstel LIVE. Binnenkort worden weer de deuren geopend in Ahoy Rotterdam. Vele edities hebben al plaats gevonden van de Vrienden van Amstel Live. Een extra show wordt aangekondigd door de brouwer voor Amstel Live.  Vergeet niet op tijd je tickets te kopen zodat je het spektakel niet mist. Artiesten zoals Miss Montreal, De Golden Earring, Handsome Poets, Marco Borsato en Mr Probz hebben het podium al een keer bereikt. De beste artiesten van eigen bodem staan weer te popelen om een wervelende show weg te geven. Tickets in de pocket? Regel dan alleen nog een partybus om naar dit geweldige spektakel af te reizen.