Partybus huren
Dordrecht

Willen jullie een partybus huren in Dordrecht, ’s-Gravendeel, Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Oostendam, Papendrecht, Puttershoek, Strijen, Strijensas of Zwijndrecht?

Partybus huren in dordrecht, ’s-Gravendeel, Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Maasdam, Mookhoek, Oostendam, Papendrecht, Puttershoek, Strijen, Strijensas of Zwijndrecht

Hebben ze jou aangewezen om een vrijgezellenfeest te regelen? Dat kan prima in ’s Gravendeel. The wild Wild West. Jullie worden ontvangen door cowgirls met een echte Saloon-shot. Nog eventjes en jullie bevinden zich tussen de echte cowboys en indianen van het Wilde Westen. Jullie gaan lasso werpen, tussen de totempalen door paardje rijden en indiaantje pesten. Of ga naar Alblasserdam. What happens in Vegas, stays in Vegas.’ Deze gevleugelde uitspraak is typerend voor de spannende en onverwachte mogelijkheden die het Amerikaanse mekka aan casino’s en entertainment te bieden heeft. Van Alblasserdam naar Dordrecht. Dance tour Dordrecht. Een dagje genieten van de beste (Nederlandse) artiesten, je hoeft alleen nog je drankjes te kopen. Wat wil je nog meer? Vervoer? Regel partybussen en laat jullie van stad naar stad rijden. Maak plezier in de bus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Met de partybus naar de Keverrally

Zin in een feestje? In je favoriete kroeg of ietsje verder weg? Ga naar de Humor Hou van Hollandshow in Heerjansdam en ga de strijd aan in 2 of 3 teams. Luister naar bekende liedjes en bekijk de klassieke filmbeelden. Weet je het antwoord? Ren dan naar de microfoon en schreeuw het uit. Of ben je beter in het uitbeelden van BN’ers, karaoke of met oud Hollandse spelletjes? In Hendrik-Ido-Ambacht vindt je het Keveruitje, puzzelen, keverrally en teambuilding. Rondrijden in een kever tijdens een Keverrally of een Kever Cabrio Rally is een super ervaring. Op zoek naar een workshop cocktail shaken voor een vrijgezellenfeest, familiedag, bedrijfsuitje of gewoon met je vrienden? Workshop cocktail shaken in Kinderdijk. Maak jullie uitje compleet door het huren van partybussen. De zeer ervaren en vriendelijke chauffeur brengt jullie waar jullie maar naar toe willen en komt jullie daar ook weer ophalen.

Het feest begint in de partybus

Danceworkshop in Maasdam. Reggaeton is een moderne en populaire dansvorm die wordt uitgevoerd op de gelijknamige muziekstijl. Denk hierbij aan Spaanse zomerhits als Despacito.  Voor de echte bikkels kun je naar Mookhoek. Hier vindt je Fortland Games- Highland Games meets Robinson. Ga in teams de strijd met je collega’s aan in dit toegankelijke outdoor programma met spelonderdelen als jeu de bandes, boogschieten, vuur maken, katapult bouwen, de whiskey barrel race en nog veel meer. PellerPop is het nieuwe Papendrechtse festival, georganiseerd voor en door jongeren, ondersteund door het Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht. Regel tickets en een partybus. Laat het feest in de bus al beginnen.

Een bruisend muziekfestival in Zwijndrecht

Personeelsfeest? The Magic Dinner Show in Puttershoek. Laat je betoveren tijdens onze Magic Dinner Show in Puttershoek en geniet van een speciaal diner dat tijdens deze avond wordt gepresenteerd in de vorm van een buffet. Wie is de rat aan jullie tafel? Vind de rat tijdens het eten in Strijen. Combineer een heerlijk driegangendiner, in een stad naar keuze, met een spannend dinerspel vol list, bedrog, vindingrijkheid, onoplosbare opdrachten en een spannende ontknoping. In het prachtige Zwijndrecht wordt jaarlijks het Noordparkfestival gehouden. Dit is een bruisend muziekfestival, waar naast muziek op de podia nog veel meer te beleven en te doen is. Zoek je nog vervoer naar het festival? Partybussen huren is de slimste oplossing en ook nog eens de gezelligste.