Partybus huren
Krimpenerwaard

Willen jullie een partybus huren in Krimpenerwaard, Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht of Schoonhoven?

Partybus huren in Krimpenerwaard, Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambrecht of schoonhoven

Ook in Krimpenerwaard kun je goed een feestje bouwen. Het Krimpenerwaard Festival wordt hier gevierd.  Dit is een festival waarbij de vrijheid wordt gevierd met  Krimpenerwaarders”,  Dit wordt gedaan op een laagdrempelige manier met lage entreekosten en een brede programmering waar iedereen plezier aan kan beleven. Er wordt een groot podium gebouwd waarop de acts staan. Aan de sintelbaan staan buitenbars met picknicktafels en een aantal foodtrucks. Ook hier geldt dat er normale prijzen worden gerekend, zodat het voor iedereen leuk en toegankelijk blijft. En het gras? Dat gaan wordt benut als dansweide. Wil je al vroeg met het feestje beginnen? Huur samen een partybus. Een ultiem feest op wielen is het ultieme partyvervoer. En weet je, ook al heb je geen bestemming en wil je alleen een rondrit met een knalfeest onderweg beleven? Dat kan met deze partybussen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en geef je wensen door. Daar wordt zeer zeker rekening mee gehouden.

Krimpenerwaard is een prachtige streek

Krimpenerwaard is een prachtige streek om meerdere stadjes te bezoeken. Per 1 januari 2015 werd de gemeente Nederlek samengevoegd met de gemeenten Ouderkerk, Vlist, Bergambacht en Schoonhoven. Zeker de moeite waard om hier eens te gaan rondrijden. Gezellig vervoer met een partybus is een goed advies.  Stop in Ouderkerk. Daar staat een 17e eeuwse Kaasboerderij Hoogerwaard. In Ouderkerk beleef je een dagje uit op het platteland. Met rondleidingen over de boerderij, Oud-hollandse Boerderijspelen, steppen op kaasgele kickbikes door de polder en leren kaas maken. Ook kun je midgetgolfen op de indoor midgetgolfbaan. Door middel van schuifbare wanden is het mogelijk bij mooi weer ‘buiten’ en bij slechter weer binnen te spelen. Jaarlijks organiseert Kaasboerderij Hoogerwaard de Lammetjesdagen in het voorjaar. Voor familiedagen en kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen.

Popquiz in Vlist

Vriendinnendagje vieren. Kom naar de PopQuiz met diner in Vlist. Maak van jullie diner een groot muzikaal hoogtepunt door tussen de gangen door een popquiz te spelen, waarbij alles draait om goed luisteren, snel reageren, samenwerken en muziek. Houden jullie wel van een quizje en hebben jullie een gemixt gezelschap? Dan kan iedereen een nootje bijdragen als jullie tussen de gerechten van een heerlijk drie gangendiner in een gezellig restaurant deze quiz spelen. De jongeren gaan los op muziekvragen van de 21e eeuw en de ouderen laten zich horen bij vragen over de muziek uit de decennia daarvoor. Dat klinkt toch als muziek in de oren. Boek tickets, regel een gezellige partybus en maak er een compleet feestvervoer van.

Danspassen leren in Bergambacht

Wil je een leuk feest in Bergambacht organiseren met volop dans en muziek? Leer de beroemdste danspassen uit klassieke musicals zoals Sister Act of Grease. Iedereen kan meedoen want je leert alle danspasjes en dat hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Wat een feest wordt dat. Er wordt voor de muziek gezorgd. Jullie hoeven alleen maar vol enthousiasme te zitten. Kies je favoriete musical zoals Saturday Night Fever maar ook Hairspray of Fame… Wil je het nog leuker maken? Vraag dan aan je gasten om zich te verkleden als de personages uit de musical. In Schoonhoven kun je weer rustig genieten van het Nazomer Festival. Dus…..moet jij iets regelen voor een feestje dan heb je volop keus. Regel je feestvierders, het feest en het vervoer. Partybussen bieden jouw de compleet geregelde dag.