Partybus huren
Hoekse waard

Willen jullie een partybus huren in Hoeksche Waard, Binnenmaas, Cromstrijen, ‘s-Gravendeel, Korendijk, Oud-Beijerland of Strijen?

Partybus huren in Hoeksche Waard, Binnenmaas, Cromstrijen, ‘s-Gravendeel, Korendijk, Oud-Beijerland of Strijen

Museum Hoeksche Waard een top trouw locatie. Ooit wel eens aan alternatief trouwvervoer gedacht? Paard en wagen is romantisch, maar niet erg praktisch. Wil je een partybus huren voor je bruiloft? Een partybus is wel praktisch en kost heel wat minder dan twintig koetsen….. Je bruiloftsgasten zitten droog en warm, met een hapje en een drankje, hoeven niet te bobben en komen gegarandeerd op tijd op de bruiloft. Partybussen huren voor bruiloften en partijen. Bij het huren van een partybus krijg je er ook altijd een chauffeur erbij.  Deze chauffeur is netjes gekleed en uiterst vriendelijk. In overleg kan de chauffeur op verschillende plekken stoppen om de bruiloftsgasten op te halen en af te zetten. De bruiloftsgasten zullen je erg dankbaar zijn. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Heb je speciale wensen mag je dit ook melden.

Op weg om te golven in een partybus

Ben je op zoek om met een groep iets te ondernemen? Recreatieoord Binnenmaas is een groot familiepark dat centraal gelegen is in de Hoeksche Waard aan de oevers van de Binnenbedijkte-Maas. Er valt heel wat te beleven. Het recreatiepark met speeltuin, openluchtzwembad en kinderboerderij is een heerlijke plek voor een dagje uit met het hele gezin. Of ga naar Landgoed Cromstrijen waar je heerlijk kunt golven.  Ga de uitdaging aan op de 18-holes Championship course of ontdek de bijzondere 9-holes Compact course. Met moderne oefenfaciliteiten. Een gastvrij clubhuis en heerlijk terras met uitzicht over deze prachtige banen, biedt Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen de complete golfervaring voor iedere golfer. Leuke activiteit en weer eens iets anders. Begin je dag met het huren van een partybus.

nis.

De beste coverband in ’s Gravendeel

Wil je beste coverband van Nederland zien? Die vindt je in ’s Gravendeel. De Daredevils zijn het. Ze werden uitgeroepen tot de beste coverband van Nederland. Een combinatie van classics en actuele hits passeren op een gewaagde manier de revue. De Daredevils zijn waanzinnig goed en hoe tof is het dat naast grote namen als Paaspop, Indian Summer Festival en de Zwarte Cross, Feestweek ‘s-Gravendeel op hun tourschema staat. In Korendijk vindt het crossover Festival plaats. Huur een partybus en jullie feest wordt echt iets bijzonders. De partybus is een echte feestbus. Met DJ, laserlicht, panorama uitzicht en gekoelde drank. Je breng de sfeer er gelijk goed in en haalt vrienden en collega’s op in stijl. Het feest begint zodra de partybus voorrijdt.

is.

De authentieke sfeer van Oud-Beijerland

Het centrum van Oud-Beijerland trekt van oudsher bezoekers tot ver buiten de Hoeksche Waard. Hoe dat komt? Het historische centrum heeft de authentieke sfeer van een dorp met stadse allure. Het Oud-Beijerland heeft een live festival straatmuziek. Op deze dag zullen er allerlei bandjes en singer-songwriters op 3 straatlocaties (kop vd Vliet, Veilingpassage, Oostdijk) in het centrum optreden. Het geeft een leuke en gezellige sfeer, dus kom vooral naar Oud-Beijerland en geniet van alle artiesten en talenten. In Strijen vindt het jaarlijkse Hoekse Bierfest plaats. Reserveer tafels, pullen en ga helemaal los in de tent. Regel tickets en huur een partybus. Met de lederhose de partybus in en het gejodel kan beginnen.